; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela_Arsenie Antena1_050914_TCDU6 Ed 8_0233

VIDEO: Pepe a câștigat ediția de sâmbătă a emisiunii „Te cunosc de undeva!”

03 November 2014

Sâmbătă, emisiunea “Te cunosc de undeva!” l-a avut drept câștigător pe Pepe, cu o transformare în Redfoo, de la trupa LMFAO. Gala a continuat sâmbătă, la Antena 1, cu noi personaje întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” este nominalizată la Premiile TVmania 2014. Votează AICI!

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_050914_TCDU6 Ed 8_0233

Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, a fost un nebun sexy conștient de farmecul lui irezistibil și, pe scena de la Te cunosc de undeva!', a renunțat la slip.

Lora a creat un moment sensibil si a readus-o în fața telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, Iartă'.

Florin Ristei s-a transformat în Pink și a cântat toată piesa Im still a Rockstar', suspendat deasupra scenei, legat cu niște hamuri.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_050914_TCDU6 Ed 8_0246

Rona Hartner a întruchipat-o pe Emeli Sande, iar Anda Adam a devenit o divă a jazz-ului mondial, în persoana Georgiei Gibbs.

Maria Buză a fost regina salsei Celia Cruz, iar Jorge l-a intruchipat pe nemuritorul Frank Sinatra.

Nu în ultimul rând, CRBL l-a adus pe scena show-ului pe Andrei Ștefăneț cu a sa Jaga, Jaga', piesă atât de cântată și mai ales dansată în cluburi, la nunți și la orice fel de alte petreceri.

Momentul extraconcurs al ediției a fost sustinut de Maria Buză și Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le-au amintit tuturor de trupa Angels.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_050914_TCDU6 Ed 8_0264

Invitata specială a acestei gale, actrița Alexandra Velniciuc, a cantat în duet cu juratul Aurelian Temișan piesa L.O.V.E., imitandu-i pe Natalie și Nat King Cole.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare