; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burack

FOTO. Păzea, Burak Özçivit! Cine e noul sex simbol al Turciei?

30 July 2018

Se pare că epoca lui Burak Özçivit (33 de ani) începe să apună în Turcia, mai ales că se tot lasă aşteptat pe micile ecrane. Protagonistul serialului premiat cu Emmy „Dragoste infinită' are un rival demn de luat în seamă în persoana lui Can Yaman (28 de ani), actorul principal din cea mai urmărită producţie a postului turcesc Star TV la ora actuală, „Pasărea matinală' („Erkenci Kuş').

Dacă vă uitaţi la serialele din ultimii ani în care Can a jucat, printre ele şi „Parola: Te iubesc' („Inadina Aşk'), producţie difuzată şi la noi de Acasă, nu-l veţi recunoaşte pe Can. Asta pentru că actorul a trecut printr-o schimbare spectaculoasă în ceea ce priveşte look-ul său pentru noul său proiect.

Can a practicat box și crossfit şi a mers de multe ori la sala de fitness, şi-a blonzit părul şi şi-a lăsat barba mai mare pentru a-i da viaţă noului său personaj, un director de agenţie de publicitate pasionat de fotografie şi sport.

În ceea ce priveşte viaţa privată, se pare că frumuşelul Can ar fi în prezent singur, el terminând la sfârşitul anului trecut relaţia cu actriţa Bestemsu Özdemir. Can vorbeşte italiană, a absolvit Facultatea de Drept, iar familia sa are origini albaneze. El a lucrat ca avocat doar 6 luni, după care s-a dedicat actoriei, meserie pe care la început a considerat-o doar un hobby. Primul său rol a fost în 2014, în serialul „Gönül İşleri'.

 Vezi galeria foto >

 

În „Pasărea matinală', serial care a debutat în Turcia în iunie, Can face pereche cu actriţa Demet Özdemir, pe care o ştiţi din „Camera 309' şi „În dragoste şi în război'. Fanii turci şi-ar fi dorit ca ei să formeze un cuplu şi în afara platourilor de filmare, însă frumoasa Demet se iubeşte în realitate cu un alt actor turc, Seçkin Özdemir, pe care l-aţi mai văzut în „O poveste de iubire', „Preţul dragostei' şi „Suleyman Magnificul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare