; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Pariu cu viaţa” te invită la nuntă!

22 October 2012

Diseară, în “Pariu cu viaţa”, difuzat de Pro TV la ora 20.30, Monica şi Dima decid să-şi unească destinele, însă petrecerea de nuntă va fi una neaşteptată şi plină de peripeţii. Ei îşi propun să organizeze o petrecere romantică într-un loc special, însă secvenţele filmate vor stârni râsul!

“Încă de la începutul relaţiei, Monica şi Dima au trecut prin multe întâmplări care i-au apropiat şi mai mult şi singurul lucru pe care nu l-au încercat până acum este căsătoria. Sunt conştienţi că este o decizie importantă, prietenii lor au fost surprinşi de anunţ, dar speră că asta îi va face şi mai fericiţi”, a povestit Alexia.

Despre nuntă, interpreta miresei a spus că “nu a purtat o rochie de mireasă clasică, ci una LaLa, aşa că spiritul petreceerii a fost LaLa. Am filmat câteva secvenţe la o herghelie şi noi dansăm printre vreo 60 de cai. Am şi călărit… a fost superb”.

“Cei doi au hotărât să se căsătorească, dar iniţiativa îi aparţine lui Dima. El a încercat să realizeze o nuntă ca în visurile Monicăi, dar din păcate nu prea reuşeşte”, a spus Dima.

Anca şi Vlad, din nou atinşi de gelozie

Anca şi Vlad se iubesc foarte mult şi sunt foarte îndrăgostiţi, dar relaţia lor continuă să treacă prin suişuri şi coborâşuri, prin gelozii, certuri. Momentele sunt redate pe versurile melodiei “Murder Of My Heart”, într-un clip cu peisaje care îţi vor tăia respiraţia!

Levi şi tinerii au cântat şi au dansat pe ritmul piesei “Livin La Vida Loca' a lui Ricky Martin, la Întorsura Buzăului. Au filmat la Vulcanii Noroioşi unde Vlad şi Liviu au interpretat Take My Breath Away' şi s-au distrat lângă o cascadă unde Dima & LaLa Band au cântat Dont Stop Me Now'.

img_2056_resize

Picture 1 of 13

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare