; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Adrian Manolache_Antena1__300814_hell

FOTO: Paramedicii iau cu asalt restaurantul ”Hell’s Kitchen”

20 October 2014

Ediţia de astăzi a show-ului 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' se deschide cu o surpriză pentru concurenţi: paramedicii iau cu asalt casa şi restaurantul, nu pentru că cineva ar avea nevoie de îngrijirea lor, ci pentru că chef Florin Dumitrescu îi invită la masă. Treziţi din somn de sunetul ambulanţelor, concurenţii primesc sarcina de a găti micul dejun pentru 70 de paramedici şi, în plus, trebuie să se organizeze în aşa fel încât să preia comezile şi să şi servească la mese.

[Not a valid template]

Un concurent vrea să plece din bucătăria 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'

Un nou service în restaurantul 'Hells Kitchen' şi o nouă seară în care clienţii vin în număr foarte mare, printre aceştia numărându-se şi Alina Eremia şi Vladimir Drăghia de la 'Dansează printre stele', îi va supune la un nou test pe concurenţi. Invitaţii celor trei juraţi trebuie să primească la timp tot ceea ce comandă din meniul de top al restaurantului.

Oboseala, stresul, tensiunea îşi spun însă din nou cuvântul

Elena clachează şi pare că a uitat tot meniul, Gabriela se simte rău şi are nevoie de intervenţie medicală, iar Angi este foarte supărată pe colegele sale din echipa roşie, astfel că la un moment dat declară deschis că ea ţine cu băieţii, care i se par mult mai organizaţi. Este însă numai o impresie, pentru că şi în tabăra albastră orgoliile încep să îşi spună cuvântul: aşa se face că Sergiu este la un pas să se încaiere cu Valentin, Tavi se contrazice mereu cu Vali, în vreme ce Dany nu reuşeşte să prepare desertul cerut de nenumărate ori de chef.

Deşi au de gătit acelaşi meniu ca în service-urile trecute, se pare că de această dată oboseala îşi lasă amprenta pe toţi. Atât de mult încât unul dintre cpncurenţi este decis să părăsească bucătăria chiar în timpul service-ului. Convieţuirea nu este uşoară nici în casă, dar nici în restaurant. Ce vor face juraţi în aceste condiţii pentru a păstra renumele restaurantului pe care îl conduc, veți afla diseară la Antena 1 de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare