; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan Deniz

FOTO. Ozcan Deniz are o iubită nouă, o bloggăriţă de 26 de ani!

10 May 2017

Actorul turc pe care l-am văzut anul trecut la Kanal D în „Ziua în care mi s-a scris destinul' ar avea o nouă relaţie, scrie presa tabloidă din Turcia.

Colegele îl adoră – Hatice Şendil şi Nurgül Yeşilçay au doar cuvinte de laudă la adresa lui, a fost căsătorit cu o cântăreaţă celebră şi a avut relaţii sentimentale cu actriţe cunoscute  – una dintre ele, Fahriye Evcen, va deveni luna viitoare doamna Burak Özçivit, el glumeşte pe conturile de social media că mama îl bate la cap să se aşeze la casa lui şi să-i facă nepoţi (la urma urmei face 45 de ani pe 19 mai), dar Ozcan Deniz se încăpăţânează să-şi ţină viaţa amoroasă departe de ochii lumii.

Demersul e foarte dificil, căci, fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai Turciei, presa tabloidă îi urmăreşte fiecare mişcare. Ultimele ştiri despre el sunt, scrie haberler.com, că ar avea o relaţie nouă, cu Selin Yağcıoğlu, o tânără de 26 de ani cu ceva experienţă tv, o fashionistă urmărită pe YouTube de 70.000 de persoane.

Selin Yağcıoğlu

Ultima relaţie a lui Ozcan Deniz, pe care el nu a recunoscut-o oficial niciodată, a fost cu o actriţă chiar mai tânără decât bloggăriţa Selin Yağcıoğlu: Buse Narcı are acum 24 de ani, e o actriţă debutantă şi a început o relaţie cu Deniz pe vremea când avea doar 19 ani. După despărţirea de anul trecut, scrie sabah.com.tr, Narci a făcut totuşi declaraţii presei, explicând că relaţia lor „frumoasă' se îndrepta spre căsătorie, credea ea, dar Ozcan a vrut apoi să se despartă, iar ea i-a respectat dorinţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare