; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozana barabancea

FOTO. Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit 17 kilograme

05 September 2017

Ozana Barabancea (48 de ani), jurata emisiunii „Te cunosc de undeva', a slăbit 17 kilograme în decurs de două luni de la operația de micșorare a stomacului pe care a suferit-o.

Mai mult de atât, Ozana își dorește să ajungă la o greutate de 65 de kilogtame și este extrem de atentă la alimentația sa:

„Am pofte, dar mănânc puțin și mestec mult și bine. Mi-am schimbat gusturile. Dar accept cu bucurie orice schimbare provocată de operație. Voi trece cu bine peste toate. Sunt optimistă. Sunt credincioasă. Sunt fericită', a declarat artista, care are voie să mănânce orice, de trei ori pe zi, însă fiecare porție nu trebuie să depășească 100 de grame.

Ozana mărturisește că se simte bine și este foarte mulțumită de faptul că a ales să facă această operație:

„Pentru mine, această operație este o binecuvântare. Mi-am programat psihicul pentru ca totul să fie foarte bine. Mă bucur din toată inima că am făcut această operație de micșorare de stomac!', a adăugat ea.

 

Pe Ozana Barabancea o putem vedea la Antena 1 în rolul de jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva!', începând de sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare