; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Olivia Steer, trei săptămâni în Thailanda

05 September 2011

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste', care revine Acasă, de duminică, 18 septembrie, de la 16.30,  cu un nou sezon, s-a pregătit temeinic şi, timp de 3 săptămâni, şi-a încărcat bateriile în Thailanda.

Acolo a luat parte la un curs de masaj special, pe organele interne, Qi Nei Tzang, predat de marele maestru taoist Mantak Chia.

A fost o mare onoare. M-am trezit în fiecare dimineaţă la ora 5, pentru practică, toată ziua am avut cursuri, cu pauze scurte de câte 5-10 minute pentru un ceai şi cu o pauză scurtă, doar la masa de prânz şi seara.
La nouă plecam, epuizată, spre cameră. Dar nu mă plâng deloc, fiindcă m-am simţit, pentru 3 săptămâni, ca-n palma lui Dumnezeu', mărturiseşte Olivia.

Vacanţa a fost fabuloasă!

Pentru prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste', vacanţa a fost una…fabuloasă. Mă întorc Acasă cu o dispoziţie sufletească fabuloasă. (…)Am primit o nouă viziune asupra cauzelor bolilor şi am ajuns să înţeleg că nu există boală nevindecabilă sau problemă de sănătate care să nu fie urmarea nutriţiei şi stărilor noastre sufletesti', a explicat Olivia Steer.

Olivia Steer s-a îndrăgostit vara asta

Imaginaţi-vă un Eden cu bananieri viguroşi, cocotieri gigantici, palmieri umbroşi, flori exotice, licurici mari cât un deget de copil, cântec de mii de greieri şi orăcăieli sonore de broaşte. Un loc unde plouă des, temeinic, tropical şi era un aer umed şi cald, ce te ungea pe suflet. Un loc unde înveţi atât de multe despre corpul uman. A fost vacanţa ideală', marturiseşte Olivia.

olivia-steer-thailanda-vacanta-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare