; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Olivia Păunescu, de la Digi24, s-a bronzat la Cannes

08 May 2012

Olivia Păunescu, prezentatoarea Știrilor sportive de la Digi24, a petrecut o vacanță de șase zile pe Coasta de Azur. Ea nu a plecat singură, ci împreună cu sora ei, dar și alte două prietene.

„Am plecat în Franța cu gândul că vreau să mănânc fructe de mare și patiserie franceză. Ne-am plimbat la Saint Tropez, la Nisa, la Monte Carlo, am închiriat o mașină ca să fie mai ușor să ne plimbăm', a spus Olivia.

Vedeta Digi 24 s-a bucurat din plin de soare:

„Când am luat biletele, cu câteva luni în urmă, când afară era încă frig, nu mă așteptam să pot face plajă. Am stat două zile la soare, m-am simțit minunat și nu mă așteptam să mă bronzez atât', a mai povestit prezentatoarea tv.

Vacanță în stil VIP

Și cum o vacanță nu e completă fără distracție, Olivia și prietenele ei au avut parte de un tratament VIP la cel mai tare club din Cannes, Baoli.

„Am ajuns într-o seară și ne-au întrebat de rezervare. Nu aveam, așa că ne-am gândit că nu vom intra. Însă PR-ul clubului cred că ne-a plăcut și ne-a văzut puse pe distracție, așa că ne-a oferit o masă VIP', a spus amuzată Olivia.

Prezentatoarea tv a avut parte de mult răsfăț în Cannes, unde a primit din partea casei căpșuni și shot-uri, dar a fost dezamăgită de prețurile mari din magazinele de haine.

„Hainele sunt foarte scumpe, cred că este vacanța din care m-am întors cu cele mai puține cumpărături', a mărturisit Olivia.

olivi10

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare