; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia   parc tg jiu 2

FOTO: Octavia Geamănu a revăzut în weekend locurile copilăriei

12 August 2014

Vedeta Antenei 1, Octavia Geamănu, alături de sora ei, Luciana, şi însoţită de prieteni vechi, a făcut în weekend, o vizită neaşteptată în Târgu Jiu, oraşul ei natal.

Sâmbătă dimineaţa, cu noaptea-n cap, am plecat cu toţii să îi facem unui alt bun prieten de-al nostru o surpriză la aniversare. Doar că ne-a făcut el o surpriză. Era plecat la Teleorman', declară amuzată, vedeta de la Antena 1.

[Not a valid template]

Gaşca nu s-a descurajat însă de situaţia apărută, aşa că s-a reorientat din mers.

Chiar dacă am stat doar o zi în zonă, am umplut-o' cu un drum pe Cheile Sohodolului, prin împrejurimi. M-am plimbat prin parcul central din Târgu Jiu, la fel cum faceam atunci când eram în liceu şi chiuleam cu colegii de la diverse ore, iar seara am dat o fugă prin centrul oraşului, locul de întâlnire, al tuturor tinerilor. Mi-am umplut sufletul cu amintiri alături de oameni pe care îi iubesc până la cer! :)', spune Octavia.

Alături de prietenii săi, prezentatoarea Observatorului special al Antenei 1 a ajuns şi la ultima repriză a meciului de fotbal dintre Pandurii şi Ceahlăul.

Ne-au bătut cu 1-0, dar eu îi susţin în continuare'.

În fiecare zi, de luni şi până vineri, de la ora 20.00, Octavia Geamănu prezintă Observator special', o jumătate de oră de ştiri plină de istorie, cultură, modă, fitness, frumuseţe şi IT, şi în care românii văd şi partea plină a paharului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare