; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Carmaciu_1

FOTO. Oana Cârmaciu („Sacrificiul”) a avut parte de un baby shower surpriză în cinstea băiețelului pe care îl așteaptă

27 April 2020

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă, Oana Cârmaciu, fosta protagonistă a serialului „Sacrificiul' de la Antena 1, a avut parte de o surpriză pe cinste din partea familiei sale. 

Surorile și prietenii cei mai apropiați i-au organizat un baby shower surpriză în cinstea băiețelului pe care îl așteaptă. Apropiații actriței au păstrat tradiția care spune că de regulă petrecerea de baby shower este organizată de prietene sub formă de surpriză pentru viitoarea mamică. 

Pentru decoruri acestea au ales baloane albastre și s-au răsfățat cu limonadă și dulciuri. Oana Cârmaciu va deveni în curând mamă pentru prima oară. 

„Am primit baby shower surpriză', a scris actrița pe Instagram. 

 Vezi galeria foto >

 

„Aștept un băiețel. Credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi . Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită’, a mai spus ea. Așadar, Ioana , personajul pe care îl joacă, „a rămas gravidă datorită mie, nu era neapărat în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei, și a multor oameni din jurul ei', a dezvăluit Oana Cârmaciu în exclusivitate pentru TVMania la începutul lunii ianuarie. 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare