; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina chivulescu_cristina ciobanasu

FOTO. „O grămadă de caramele”: Marian Râlea, Ioana Ginghină şi Alina Chivulescu fac parte din distribuția serialului

29 August 2017

Postul Happy Channel continuă povestea iSerialelor „Când mama nu-i acasă' și „Șase clipe fără ea' printr-un nou proiect tv românesc: „O grămadă de caramele'. Prima parte a acestei producţii, mini-seria „Blestemul', va avea premiera la jumătatea lunii septembrie.

Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Andreas Petrescu, Virginia Rogin, Doinița Oancea, Augustin Viziru şi Andreea Ibacka sunt cei despre care ştiam până acum că vor apărea în „O grămadă de caramele', producţie regizată de Ruxandra Ion şi Radu Grigore.

Distribuţia a fost între timp completată de alte nume. Astfel, alături de cei mai sus, îi vom mai vedea jucând şi pe Marian Râlea, Ioana Ginghină, Carmen Tănase, Dana Dembinski şi Alina Chivulescu.

Ce zic nou-veniţii în distribuţie

Marian Râlea va fi în „O grămadă de caramele' Tănase Șapte Case. „Cum îi spune și numele, este un personaj pitoresc, care își iubește foarte mult familia', a declarat actorul.

Alina Chivulescu o interpretează pe Nora, o femeie care are tot ce își dorește pentru a fi fericită: trei copii adorabili, un soț care o iubeste din facultate, o casă frumoasă și multe planuri de viitor. După ce soțul, Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu), îi spune că vrea să divorțeze, viaţa Norei ia o întorsătură dramatică.

Dana Dembinski va fi Carla Morante, un personaj negativ. „Ceea ce îmi place la ea este că, atunci când am citit scenariul, de-abia așteptam să văd ce se mai întâmplă cu acest personaj și din asta îmi dauseama că are un anumit mister, care va trezi interesul publicului', a declarat actrița.

La rândul ei, Carmen Tănase este foarte entuziasmată de noul proiect: „Am revenit în familia mea, de care mi-a fost dor și de care o să-mi fie toată viața dor. Abia aștept să începem un nou proiect. Este foarte bun, l-am citit în vacanță, așteptăm să vă uitați și să vă placă, altfel aveți de-a face cu buni'.

Iar Ioana Ginghină îşi ţine la curent fanii de pe Facebook: „E luni şi noi am început filmările pentru „O grămadă de caramele'. Ne vedem din septembrie pe Happy Channel'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare