; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rebelde1

FOTO. O actriță din serialul „Rebelde” a slăbit 70 de kilograme. Este de nerecunoscut!

27 March 2019

Serialul „Rebelde' a fost un fenomen în România, mulți actori din distribuție încă fiind urmăriți pe rețelele de socializare de cei cărora le-au marcat adolescența. Iar una dintre actrițe le-a făcut o surpriză uriașă fanilor ei. 

Estefania Villareal a interpretat-o pe Celina, prietena mai plinuță a celebrei Mia (Anahi). Pe atunci o figură durdulie, tânăra Celina a făcut ca fiecare an să conteze și a trecut la schimbări radicale. 

Acum în vârstă de 32 de ani, „Celina' s-a transformat din rățușca cea urâtă într-o frumusețe răpitoare. A slăbit 70 de kilograme și și-a făcut câteva mici retușuri care au ajutat-o să devină de nerecunoscut.

„Nu mă deranjează atât de mult problema cu greutatea, trebuie să profiți de ceea ce ai, de exemplu mie îmi plac foarte mult ochii mei', a declarat Estefania. 

După serialul „Rebelde', Villareal a apărut în numeroase producții din Mexic și a devenit o sursă de motivație pentru adolescentele din această țară din America Latină. În prezent, pe Estefania o puteți vedea la PRO 2 în telenovela „Mâine este o nouă zi', difuzată de luni până vineri începând cu ora 18.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare