; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul   Andrei Andrei

FOTO: Noul „Burlac” al Antenei 1, Andrei Andrei, s-a îndrăgostit de Portugalia

17 December 2014

Lui Andrei Andrei, „Burlacul' de la Antena 1, filmările pentru cel de-al V-lea sezon al show-ului, al cărui protagonist este, l-au purtat într-o țară care i-a plăcut atât de mult, încât își dorește să-și petreacă acolo o parte din viață.

„Am mai fost în Portugalia, dar doar la Lisabona și nici nu am prea avut timp să vizitez orașul', povestește Andrei. „După cele văzute și trăite în cadrul show-ului „Burlacul', simt că trebuie să petrec o bună parte a vieții mele acolo, și nu e doar părerea mea, multe persoane alături de care am filmat au spus același lucru'.

Andrei Andrei

Cele 20 de concurente care intră în show cu speranța că îl vor cuceri pe Andrei au șansa să se bucure de o destinație exotică în plină iarnă.

Burlacul - Andrei Andrei

Povestea începe în Lisabona, capitala țării și totodată principala atracție turistică. Competiția se înăsprește cu fiecare ediție în parte, iar concurentelor li se vor testa limitele și hotărârea de a câștiga întreaga atenție a lui Andrei.

            Porto este următorul oraș unde „Burlacul' și pretendentele lui vor admira orașul, vor asculta muzică fado și vor degusta faimoasele vinuri.

Ultima destinație din acest periplu al iubirii este Algarve, sudul exotic al Portugaliei. Concurentele care vor reuși să ajungă până în acest punct al show-ului vor trăi momente intense alături de Andrei, pentru a-l convinge definitiv că ele sunt ceea ce-și dorește.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare