; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Nicoleta şi Bianca au intrat la duel la “Dansez…”

12 November 2012

Vinerea trecută, a fost mare sărbătoare în platoul de la „Dansez pentru tine'. La împlinirea a o sută de ediţii, dansul, emoţiile şi amintirile au pus stăpânire pe scenă, iar show-ul a fost unul de colecţie.

Amintirile au plutit în aer pe tot parcursul emisiunii, iar Cristina Rus şi Bogdan Negrea, Dana Rogoz şi Ionut Paval, Giulia Anghelescu şi Andrei Stefan, vă pupă Jean şi Sandra Neacşu, Jojo şi Ionuţ Tănase au revenit în ring cu câteva dintre dansurile cu care au făcut istorie la „Dansez pentru tine'.

Cristina a plutit în braţele partenerului pe ritm de vals, Dana Rogoz şi Ionuţ au creat o atmosferă de coridă prin al lor passo doble, iar Giulia şi-a ridicat fustele în vânt pe dans ţigănesc. Jean de la Craiova, acest Raj Kapur de la „Dansez pentru tine', a demonstrat cât de carismatic poate fi şi pe ritmuri de muzică indiană. Jojo, cu o coafură şi ţinută retro, alături de Ionuţ, au călătorit în timp, pe când se dansa îndrăgitul quick-step.

c1k6837_resize_resize

Picture 1 of 13

Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii, a făcut paradă cu câteva dintre rochiile preferate purtate de-a lungul ediţiilor trecute, iar Ştefan Bănică a comentat cu umor felul în care au trecut anii peste membrii echipei care s-au aflat în platoul emisiunii încă de la începuturi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare