; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neti Sandu s a relaxat în Turcia

FOTO: Neti Sandu s-a relaxat în Turcia

30 July 2013

Prezentatoarea Horoscopului din fiecare dimineaţă de la Pro TV tocmai s-a întors dintr-un sejur plin de surprize plăcute, petrecut alături de nepoţi şi de prieteni pe meleaguri turceşti.

Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o în căsătorie şi, cu toate că nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a părut natural şi firesc', povesteşte Neti Sandu.

Adepta plăcerilor simple, Neti spune că cel mai tare s-a bucurat de… apă.

Când intri în mare sau chiar şi în piscină, parcă ţi se duc toate greutăţile şi toată oboseala. M-am relaxat foarte mult, cred că apa m-a făcut atât de fericită', spune Neti.

Deşi recunoaşte că este mai mult genul turistului pasiv, căruia îi place să se relaxeze pe şezlong, Neti a avut parte în cele 10 zile de vacanţă atât de odihnă, cât şi de distracţie:

În fiecare seară era câte un spectacol interactiv, chiar şi eu am jucat un mic rol într-un show. Nepoţii mei au participat, în schimb, la toate jocurile şi întrecerile posibile.', isi aduce aminte aceasta.

Cum în vacanţă până şi regulile dietei sunt mai flexibile, Neti s-a lăsat pradă bunatăţilor dulci din meniu: Aveau nişte cornuri cu susan atât de fine, se desfăceau exact ca o dantelă. Mi-au plăcut şi plăcintele cu brânză, dar şi baclavalele lor'.

Astrologul recunoaşte că nu mănâncă aşa ceva în mod normal, însă voleiul pe plajă şi mişcarea în apă au ajutat-o să nu depună niciun kilogram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare