; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Narcisa…” a avut un final neaşteptat

04 November 2011

Fanii telenovelei Narcisa – Iubiri nelegiuite' şi-au luat adio aseară de la personajele lor preferate, Narcisa (Alina Puşcaş) şi Tudor (Gabriel Duţu), care, după lungi suferinţe şi încercări, au rămas împreună alături de fetiţa lor, Teodora, dar şi de cei doi copii ai lui Tudor din prima căsnicie.

Cristian (Andrei Aradits), personajul negativ, a căzut de pe acoperişul unei clădiri şi a murit, iar surorile Istrate, Angela (Ilinca Vandici) şi Flori s-au împăcat.

Emil (Vladimir Drăghia) a primit şi el ceea ce a meritat. În urma operaţiei la inimă, a stat în comă şase luni, timp în care Manuela s-a căsătorit cu regizorul şi a rămas însărcinată.

Bona Adina a fost arestată pentru complicitate la răpire, iar Eva Maria şi Alexandru au plecat din ţară. După ce şi-a recuperat vederea, Radu a văzut-o pe Eva într-o poză şi şi-a dat seama că ea a fost cea care l-a accidentat.

Avocatul Dan şi-a găsit fericirea alături de secretara Valentina, care s-a transformat, la fel ca Betty cea urâtă', într-o femeie foarte atrăgătoare.

narcisa-15

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare