; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Mondenii au început filmările cu personaje nou-nouțe

05 September 2012

Show-ul Mondenii' de la Prima TV a ajuns la sezonul treisprezece. Pentru Mirela Zeţa, Angel Popescu şi Andreea Grămoșteanu, cifra 13 nu reprezintă ghinion, ci dimpotrivă. Cei trei actori au revenit marţea aceasta pe platourile de filmare, plini de energie, gata de comedie.

Dimineaţă, toata echipa era pregatită pentru primul „Rec' din această toamnă. Cu textele învăţate, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj, acolo unde a avut loc transformarea. A urmat apoi repetiţia cu camerele de filmat si… Acţiune!

Mirela şi Andreea au intrat repede în pielea personajelor Carmen şi Alexandra Harra. Au devenit apoi microbiste, iar la final Zeţa s-a metamorfozat în fosta bolndă a lui Bote, zisă şi fosta roscată a lui Cristea, respectiv Bianca Drăguşanu.

Ziua de filmare a continuat până seara târziu. Angel, Alex şi Bogdan au avut şi ei parte de transformări senzaţionale. Cu ce personaje vă vor mai încânta Mondenii', în acest sezon, veţi afla urmărind emisiunea, din 17 septembrie, în fiecare seară de luni şi marţi, de la ora 21:45, numai la Prima TV.

alexandra-si-carmen-harra

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare