; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida (2)

FOTO. Mirela Vaida sărbătoreşte Crăciunul toată luna decembrie

05 December 2018

Mirela Vaida are un program extrem de încărcat, dar atunci când vine vorba de cei doi copii, vedeta este în stare să renunțe la orice. Până să vină pe lume cel de-al treilea copil, Carla și Vladimir îi ocupă Mirelei tot timpul. După programul de grădiniță, cei doi micuți au activități comune, astfel încât sa poată petrece mai mult timp împreună. Zilele trecute, înainte de a merge la orele de înot, Carla și Vladimir și-au însoţit mama într-un supermarket pentru câteva cumpărături. Nu mare i-a fost surpriza Mirelei când cei doi copilași au început să umple coșul cu bunătăți de Crăciun.

 

M-am dus să-i iau de la grădiniţă pe la ora 16, în grabă mare, pentru că de la ora 17.00 Carla avea cursuri de înot la o piscină din apropiere. Evident că am plecat mai devreme, ca să avem timp să îi schimb, să găsesc lejer un loc de parcare, să ne tragem sufletul! Am ajuns mai devreme cu vreo juma de ora şi pentru că în apropiere era un hypermarket, zic hai să-i iau repede şi să cumpăr un kilogram de clementine şi nişte lapte! Atât!', povestește vedeta pe blogul ei. În câteva minute după ce s-au văzut in magazin, mezinii familiei au începutul să își facă siguri provizii pentru sărbători. Carla a ales tot ce ţine de Moș Craciun și Vladimir și-a completat colecția de mașinuțe.

Când ajung acasă şi desfacem sacoşele, ăştia doi imediat cu raportul la taică-su: „Tatii, uite ce ne-a cumpărat mami: maşinuţe lui bebe, mie ciocolată şi Moş, costume de Crăciunei pentru amândoi, cărţi de colorat, ouă de ciocolată, coarne de ren, pijamale cu Elsa, căciulă mov cu sclipici, că din asta nu aveam. Uite, după ce păpăm, ne dai din Moşu ăla, da? Eu vreau capul lui Moş Crăciun, lui bebe îi dai din burtica Moşului!', a povetit Mirela. Fericiţi că au primit tot ce şi-au dorit, Carla și Vladimir s-au îmbrăcat și cu costumele de Crăciun și spre dezamăgirea'părinților au mâncat și ciocolata!

Până va aduce pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Vaida a luat o pauză de la televiziune și de la musicalul „Mamma Mia'. Mirela este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și susține recitaluri alături de bandul său,Vaida Show.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare