; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

60444733_2275930859321327_8016676841622339584_n

FOTO. Mirela Vaida a ieșit la plimbare, în formulă completă. Cum se descurcă vedeta cu trei copii

21 May 2019

Mirela Vaida este o mămică activă! Vedeta a ieșit în weekend la plimbare, în parc, cu cei trei copii. Nu îi este ușor, dar este mai fericită ca niciodată pentru comorile din viața ei. Micuții cresc pe zi ce trece, alături de familia lor frumoasă!

 

Recent, Mirela Vaida a decis să își scoată copiii la aer. În parc, Carla și Vladimir s-au plimbat cu bicicletele, iar mezinul stă în cărucior.

 

„Îmi zisese cineva că-s cam libertină’ doar cu Tudor la plimbare. Adică restu-s în grijă altora? Hm, aș vrea eu atâta relaxare!! ☺️Adevărul din spatele camerei foto este asta:', a scris Mirela Vaida.

Fosta prezentatoare TV de la Antena 1 își dorește ca botezul celui de-al treilea copil să fie unul cât mai relaxant, unde să invite apropiații. Mirela Vaida nu-și dorește nimic complicat, ci doar ca invitații să se simtă bine.

 

„Ne-am gândit doar, dar încă nu ştim unde, cum.. Nu am ales o locaţie. Noi am zis să facem toate lucrurile pe rând, să le luăm pas cu pas  şi vom vedea. Nu ştiu dacă vom face o petrecere mare, dar cu siguranţă va fi o petrecere cu apropiaţii, cu oamenii dragi nouă şi va fi o petrecere fără organizările alea gomoase ca la nunţi. Ne dorim o petrecere relaxantă, în care lumea să vină îmbrăcată lejer, să fie într-o zi de vară,  într-o locaţie superbă lângă pădure, lângă o piscină. Adică vrem o chestie relaxantă, în care lumea să se simtă bine şi în care să şi înnopteze acolo dacă se poate’, a mai spus Mirela Vaida, pentru Antena Stars.

 Vezi galeria foto >

Mirela Vaida s-a mutat recent în casă nouă! Cum arată locuința: e foarte spațioasă și are 5 camere!

Prezentatoarea TV a dezvăluit că s-a mutat în casa nouă, la Snagov. Chiar înainte de Paște au mers acolo și au încercat să aranjeze casa. Era însărcinată și îi era destul de greu.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.’, a explicat Mirela Vaida chiar pe blogul ei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare