; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Mircea Solcanu a avut o vacanță plină

06 September 2011

O incursiune prin regiunea Toscanei din Italia, o călătorie pe cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, o plimbare cu Mocănița', celebra locomotivă cu aburi din Maramureș, soare, plajă și multă relaxare. Astfel s-a desfășurat vacanța lui Mircea Solcanu, co-prezentatorul emisiunii Poveștiri de noapte', difuzată de luni până joi, de la 22.00, la Acasă.

Startul vacanței s-a dat la mare, în Constanța, orașul natal al lui Solcanu.

Am fost plecat două saptămâni. Inițial am stat câteva zile la Constanța, cu mama, care a revenit din Italia'. (…) Apoi am plecat eu 4 zile în Italia singur, Rich a rămas la Constanța. În Toscana am stat câteva zile, iar la Florența doar m-am plimbat pentru că timp de vizitat nu prea am avut', spune Mircea Solcanu.

La întoarcerea in țară, Mircea Solcanu s-a îndreptat către alte zone turistice deosebit de frumoase:  M-am întors în țară și am fost la Horezu, la Frăsinei, o mânăstire după modelul celor de pe Muntele Athos în care femeile nu au acces. Există chiar o legătură de blestem care ține femeile la distanță de lăcașul de cult', povestește prezentatorul emisiunii Poveștiri de noapte'.

Pentru Mircea, una dintre cele mai frumoase experiențe din vacantă a fost plimbarea cu Mocănița'.

„ Au fost cele mai relaxante zile din toata vacanța pentru că nu a fost nevoie să conduc sau să prind vreun avion foarte matinal. Mâncarea bună de la Vișeu, soarele, piscina și oamenii locului mi-au asigurat confortul de care aveam nevoie. Rich s-a bucurat de vacanță și el, a stat în iarbă și a interacționat cu diverse animale', povestește Mircea Solcanu.

mircea-solcanu-s-a-plimbat-prin-toscana-8

Picture 8 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare