; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle hikes

FOTO. Meghan Markle și Prințul Harry fac voluntariat în Los Angeles pe timp de coronavirus

20 April 2020

Deși s-au mutat recent în Los Angeles, în dorința de a duce o viață mai normală după ce au renunțat la titlurile regale, Meghan Markle și Prințul Harry, s-au implicat activ în lupta împotriva coronavirusului. 

Conform lui Richard Ayoub, directorul executiv al proiectului Angel Food, Meghan și Harry i-au contactat pentru a-și oferi serviciile după ce au aflat că șoferii care transportau mâncarea erau excedați de numărul de cazuri, așadar în duminica Paștelui Catolic foștii Duci de Sussex au dus pentru prima oară alimente neperisabile la 20 de persoane aflate în imposibilitate de a ieși din casă din cauza stării critice de sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus.

Meghan Markle și Prințul Harry au dus mâncare bolnavilor în ziua de Paște

„Ne-au spus că au aflat că șoferii noștri nu mai fac față și s-au oferit voluntari pentru a le ușura misiunea șoferilor', a spus Richard Ayoub, menționând că, trei zile mai târziu, Meghan Markle și Prințul Harry și-au oferit din nou serviciile.

Directorul fundației a explicat că cei doi au urmat cu strictețe regulile, purtând măști și mănuși și păstrând distanța de 2 metri între ei și ceilalți. Mai mult, zilele trecute Meghan Markle și Prințul Harry au donat 90.000 de lire sterline către Fundația de caritate Feeding Britain pentru a sprijini eforturile celor care se străduiesc să hrănească populația vulnerabilă pe timpul carantinei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare