; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “MasterChef”, ediţia a doua: cine a luat şorţul

13 March 2013

Cea de-a doua porţie de MasterChef' a adus marţi seară la Pro TV noi şorţuri acordate de cei trei juraţi, dar şi poveşti interesante. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au avut parte de spectacol oferit de concurenţi foarte diferiţi. Să-i cunoaştem!

masterchef-ed-2_12

Picture 1 of 12

Laura Arnold, o scenaristă care a venit la preselecţie alături de soţul său taiwanez, mai tânăr decât ea, a impresionat juriul cu un preparat exotic: barcă de andivă belgiană cu mango chutney şi piept de pui afumat în ceai verde.

“Sunt gelos că soţul tău mănâncă în fiecare zi o astfel de mâncare”, i-a spus Chef Dumitrescu.

 

Şi ei au luat şorţul „MasterChef'

Cristian Lucaci a mizat pe tartar de somon pe pat de avocado şi a făcut faţă stresului cu o logoree de neoprit. În mod ironic, nu sunt vorbăreţ', a recunoscut Cristi, stârnind râsul tuturor.

La capitolul desert, MasterChef' a stat bine marţi seară, iar juratii s-au îndulcit cu preparate care i-au rasfăţat din plin. Aida Parascan, venită din Italia, l-a cucerit de-a dreptul pe chef Florin cu un tiramisu de portocale, pentru care a gătit chiar ea pişcoturile.

Dumneavoastră aţi făcut pişcoturile, sunteţi sigură?', a întrebat-o Florin în repetate rânduri. Doamnă, sunt perfecte. Sunt mai bune decât cele din comerţ', a conchis acesta, înmânându-i şorţul.

Şi Maria Pop, o tânără mămică de gemeni, cu o poveste de viaţă impresionantă, a reuşit să obţină sorţul tot cu un desert: blat pufos cu cremă de pepene galben, banane şi coacaze.  Desertul tău este genial', a spus Florin.

O unguroaică talentată a plecat şi ea acasă cu şorţul MasterChef' după ce juriul a gustat din preparatul său: gât de gâscă umplut cu ciuperci şi garnitura de varză roşie. Aniko Zanc a primit laude din partea chefilor: N-am mâncat niciodată gât de gâscă umplut. Pentru mine este spectaculos', a recunoscut Chef Florin Dumitrescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare