[imagebrowser id=1186]
Cristian Lucaci a mizat pe tartar de somon pe pat de avocado şi a făcut faţă stresului cu o logoree de neoprit. “În mod ironic, nu sunt vorbăreţ”, a recunoscut Cristi, stârnind râsul tuturor.
La capitolul desert, “MasterChef” a stat bine marţi seară, iar juratii s-au îndulcit cu preparate care i-au rasfăţat din plin. Aida Parascan, venită din Italia, l-a cucerit de-a dreptul pe chef Florin cu un tiramisu de portocale, pentru care a gătit chiar ea pişcoturile.
“Dumneavoastră aţi făcut pişcoturile, sunteţi sigură?”, a întrebat-o Florin în repetate rânduri. “Doamnă, sunt perfecte. Sunt mai bune decât cele din comerţ”, a conchis acesta, înmânându-i şorţul.
Şi Maria Pop, o tânără mămică de gemeni, cu o poveste de viaţă impresionantă, a reuşit să obţină sorţul tot cu un desert: blat pufos cu cremă de pepene galben, banane şi coacaze. “Desertul tău este genial”, a spus Florin.
O unguroaică talentată a plecat şi ea acasă cu şorţul “MasterChef” după ce juriul a gustat din preparatul său: gât de gâscă umplut cu ciuperci şi garnitura de varză roşie. Aniko Zanc a primit laude din partea chefilor: “N-am mâncat niciodată gât de gâscă umplut. Pentru mine este spectaculos”, a recunoscut Chef Florin Dumitrescu.