; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene Favela

FOTO. Marlene Favela a avut două motive bune de petrecut

09 August 2017

Frumoasa actriţă mexicană (pe care aţi văzut-o până nu de mult la Acasă în telenovela „Pasiune şi putere') a organizat, zilele trecute, o petrecere la care a invitat membrii familiei şi pe cei mai apropiaţi prieteni, anunţă peopleenespanol.com.

 

Marlene şi-a sărbătorit ziua de naştere (pe 5 august a împlinit 41 de ani), dar şi logodna cu iubitul ei, afaceristul de origine australiană George Seely.

Despre cel care îi va deveni soţ, Marlene a declarat de curând: „Mă simt norocoasă și binecuvântată pentru că am găsit nu numai un bărbat care să mă iubească și să mă respecte, l-am găsit pe Făt Frumos al poveștii mele cu zâne'.

Printre invitaţii la petrecere s-au numărat actriţele Nora Salinas, Ana Patricia Rojo şi Lorena Meritano, dar şi bunul prieten al lui Marlene, Jomari Goyso.

„Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea voastră! A fost cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea. Am citit toate mesajele pe care mi le-aţi trimis! Am cei mai buni fani din lume, cei mai adevăraţi prieteni, cea mai frumoasă familie, cei mai loiali angajaţi şi, evident, pe logodnicul meu, care este minunat. A, şi dacă nu era destul, am şi un tort de revistă', a scris Marlene pe Instagram.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare