; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de sousa 0508

FOTO. Marjorie de Sousa formează un cuplu cu Jorge Salinas într-o nouă telenovelă: „Un poquito tuyo”

26 November 2018

Marjorie de Sousa și Jorge Salinas vor fi protagoniștii unei noi telenovele produsă de compania mexicană  Imagen Television. Actrița nu a renunțat la exclusivitatea cu Telemundo, însă nu a spus „nu' unei noi provocări. 

„Sunt o persoană cu credință și știu că cineva îmi călăuzește drumul. Iubesc ceea ce fac, ador să fiu aproape de public, iar propunerea de a juca în această telenovelă a venit ca o binecuvântare pe care am primit-o cu bucurie și iluzie. Proiectul este despre viață, este despre lupta pentru iubire cu personaje reale, umane care te vor face să zâmbești și uneori să plângi. Julieta, personajul interpretat de mine își ajută familia cu afacerea de obiecte artizanale. 

 
Marjorie a vorbit și despre cel care îi va fi partener în noul proiect:
 
„A fost foarte frumos să aflu că voi juca alături de el. Cu Jorge am mai avut plăcerea de a colabora în urmă cu câțiva ani, atunci când am ajuns în Mexic. Este un om deosebit și un coleg excelent. Mă bucur din suflet că voi lucra alături de el în acest proiect. Cu sigurantă vă veți distra mult'. 
 
Filmările pentru noua telenovelă au început la jumătatea lunii noiembrie, iar din distribuție mai fac parte actorii Christian de la Campa („Vin iubiri neașteptate'), Raul Coronado („Vin iubiri neașteptate') sau  Lorena Herrera („Amy, fetița cu ghiozdanul albastru'). 

 

CITEȘTE ȘI:

Jorge Salinas va juca într-o nouă telenovelă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare