; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius saizu

FOTO. Marius Saizu, prezentatorul știrilor Prima TV, pentru prima dată pe schiuri!

06 February 2019

Iarna aceasta, prezentatorul știrilor Prima TV, Marius Saizu, și-a pus la încercare curajul și ambiția și a încălțat pentru aproape' prima oară clăparii, urmați, în mod evident, de schiuri.

Într-adevăr, prima oară a fost cu doi ani în urmă, însă fără succes… De data aceasta, rolul de instructor pentru Marius Saizu și l-a însușit chiar iubita acestuia, Teodora Antonescu. Expertă în ale pârtiei', Teodora a reușit să îl facă pe prezentatorul TV să simtă frumosul sentiment al schiatului, dar și multe…vânătăi.

Marius Saizu ne-a povestit cum plugul și virajele i-au fost predate' pe o pantă mică de lângă Cabana Trei brazi' din Predeal. Încurajat apoi de succesul pe care l-a avut în învățarea elementelor de bază, Marius și-a luat inima în dinți, iar seara a ajuns pe Pârtia Clăbucet. Fiind o pârtie nocturnă, acesta a preferat să o încerce pe timp de noapte, când nu este chiar atât de aglomerat. După ce Marius a urcat cu teleschiul, entuziasmat de prima coborâre pe care urma să o aibă, toată lumina de pe pârtie s-a întrerupt, Marius și iubita lui urmând să coboare pârtia într-o beznă deplină. Și, uite așa, prezentatorul TV a fost supus unei provocări, căreia i-a făcut față cu succes. Pentru un începător, 6-7 căzături, plus vânătăile de rigoare, de-a lungul unei coborâri pe întuneric sunt floare la ureche!

 

 Vezi galeria foto >

Au mai urmat câteva zile în care Marius Saizu și-a îmbunătățit mersul pe schiuri, ajutat fiind, în mod evident, de iubita lui, Teodora, care l-a susținut în timpul fiecărei coborâri. Marius a recunoscut faptul că așteaptă cu mare nerăbdare următoarea mini-vacanță pe care o va avea la munte, pentru că, spune el, 'nimic nu se compară cu senzația pe care o ai pe pârtie, când cobori pe schiuri'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare