;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius saizu

FOTO. Marius Saizu, prezentatorul știrilor Prima TV, pentru prima dată pe schiuri!

6 February 2019

Iarna aceasta, prezentatorul știrilor Prima TV, Marius Saizu, și-a pus la încercare curajul și ambiția și a încălțat pentru aproape' prima oară clăparii, urmați, în mod evident, de schiuri.

Într-adevăr, prima oară a fost cu doi ani în urmă, însă fără succes… De data aceasta, rolul de instructor pentru Marius Saizu și l-a însușit chiar iubita acestuia, Teodora Antonescu. Expertă în ale pârtiei', Teodora a reușit să îl facă pe prezentatorul TV să simtă frumosul sentiment al schiatului, dar și multe…vânătăi.

Marius Saizu ne-a povestit cum plugul și virajele i-au fost predate' pe o pantă mică de lângă Cabana Trei brazi' din Predeal. Încurajat apoi de succesul pe care l-a avut în învățarea elementelor de bază, Marius și-a luat inima în dinți, iar seara a ajuns pe Pârtia Clăbucet. Fiind o pârtie nocturnă, acesta a preferat să o încerce pe timp de noapte, când nu este chiar atât de aglomerat. După ce Marius a urcat cu teleschiul, entuziasmat de prima coborâre pe care urma să o aibă, toată lumina de pe pârtie s-a întrerupt, Marius și iubita lui urmând să coboare pârtia într-o beznă deplină. Și, uite așa, prezentatorul TV a fost supus unei provocări, căreia i-a făcut față cu succes. Pentru un începător, 6-7 căzături, plus vânătăile de rigoare, de-a lungul unei coborâri pe întuneric sunt floare la ureche!

 

 Vezi galeria foto >

Au mai urmat câteva zile în care Marius Saizu și-a îmbunătățit mersul pe schiuri, ajutat fiind, în mod evident, de iubita lui, Teodora, care l-a susținut în timpul fiecărei coborâri. Marius a recunoscut faptul că așteaptă cu mare nerăbdare următoarea mini-vacanță pe care o va avea la munte, pentru că, spune el, 'nimic nu se compară cu senzația pe care o ai pe pârtie, când cobori pe schiuri'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare