; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni Sebastian Rulli

FOTO. Maite Perroni și Sebastian Rulli au început filmările telenovelei „Papa a toda madre”

18 August 2017

Dacă în urmă cu câteva săptămâni aflam că Maite Perroni și Sebastian Rulli vor juca împreună într-o nouă telenovelă marca Televisa, se pare că distribuția televonelei a trecut la treabă. La începutul acestei săptămâni au început filmările telenovelei „Papa a toda madre', informează peopleenespanol.com.

Telenovela este o comedie romantică și redă povestea a patru familii care peste noapte sunt nevoite să facă schimbari majore. Astfel cei patru tați din telenovelă, vor prelua sarcinile soțiilor în casă, dar se vor confrunta și cu îngrijirea copiilor într-o societate care pune sub semnul întrebării rolurile partenerilor în casă.

„Este o poveste în cadrul căreia vom spune cum se schimbă rolurile în familie și cum trebuie să înțelegem schimbările din societatea de azi. Trebuie să acceptăm schimbările, să lăsăm la o parte prejudecățile și să înțelegem că atât femeile cât și bărbații trebuie să își sprijine familia fără a face diferențe între sexe. Asta înseamnă familie', a declarat Maite în prima zi de filmări.  

„Voi fi un tată care peste noapte este nevoit să meargă înainte cu o firmă pe care nu știe cum să o conducă, iar când se află pe punctul de a se căsători în viața lui apare un copil. Consider că povestea este foarte bine spusă mai ales că pune în valoare munca femeii', a mărturisit Sebastian Rulli în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Hoy'.

 

Alături de cei doi vor mai juca Mark Tacher („Triumful dragostei'), Veronica Jaspeado („Spune-mi că ești a mea'), Juan Carlos Barreto („Viață de împrumut') și mulți alții.

„Papa a toda madre' va avea premiera în Mexic pe data de 23 octombrie.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare