; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Magda şi Piticu’ au sărbătorit 3 ani de logodnă

22 January 2013

Frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea' de la Pro TV, Magda Pălimariu, a aniversat 3 ani de logodnă alături de Piticu, membrul trupei Simplu.

Deşi în peisajul monden cuplurile  par să reziste din ce în ce mai puţin, Magda susţine că Dragostea nu durează (doar) 3 ani', aşa cum spune titlul unei cărţi, ba dimpotrivă:

Ne este amândurora foarte bine în această relaţie.  După 3 ani petrecuţi cu Ionuţ, pot spune că ne-am maturizat împreună, am învăţat să mergem în tandem pentru a fi fericiţi, că e important să îl înţelegi pe cel de lângă tine, să îl sprijini atunci când are nevoie de susţinere. Cu atât mai mult cu cât, în ziua de astăzi este foarte uşor să te desparţi, mai greu este să ţii o relaţie'.

Dacă în urmă cu trei ani cei doi se aflau la Praga pentru a sărbători evenimentul, anul acesta aniversarea logodnei i-a prins pe meleaguri bucureştene:

De ziua noastră am ieşit la o cină romantică, iar locul pe care l-am ales a devenit deja tradiţional pentru noi. Este vorba despre un restaurant la care am sărbătorit de fiecare dată momentele fericite din viaţa noastra în calitate de cuplu', a declarat Magda.

22-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare