; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Magda Pălimariu: schi şi baie la zero grade

11 February 2013

Frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea' de la Pro TV, este hotărâtă să respecte planul pe care şi l-a făcut pentru iarna aceasta: să ajungă de cel puţin 3 ori pe pârtie ca să schieze sau să se dea cu placa.

Vedeta tocmai s-a intors dintr-un weekend prelungit petrecut în staţiunea montană Bansko din Bulgaria, alături de iubitul său, Piticu de la Simplu, şi câţiva prieteni.

Dacă anul trecut nu a reuşit aproape deloc să practice sporturile de sezon care îi plac atât de tare, anul acesta, după o vacanţă în staţiunile româneşti Vidra şi Păltiniş, prezentatoarea a dat o fugă până la vecinii bulgari, de ale căror condiţii turistice auzise numai lucruri bune:

Am petrecut câteva zile superbe, ne-am cazat într-un hotel la baza pârtiei, a nins ca în poveşti, peisajul era unul feeric! Într-adevăr, pot spune că pârtiile din Bansko sunt excelente, aproape la fel de bune ca cele din Austria. Cel mai mult mi-a plăcut să schiez pe una foarte lină, care ajungea până la cota 2600, iar coborarea dura o oră întreagă'.

Despre momentele în care simţea că are nevoie să îşi încarce bateriile, Magda povesteşte:

Ne-am relaxat la piscină, în special în cea exterioară cu apă termală. Este o senzaţie nemaipomenită să faci o baie fierbinte când în jurul tău termometrul nu arată mai mult de zero grade'.

Cat despre aglomeraţia specifică perioadei, prezentatoarea spune: 'Era plin de români şi greci în Bansko, pe pârtie auzeai vorbindu-se numai în aceste două limbi!'.

img_2261_resize

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare