; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Lorelai Moșneguțu a câștigat sezonul 7 al show ului „Românii au talent”. Cine a luat premiul de originalitate

FOTO. Lorelai Moșneguțu a câștigat sezonul 7 al show-ului „Românii au talent”. Cine a luat premiul de originalitate

06 June 2017

În marea finală de la „Românii au talent', în urma voturilor românilor, Lorelai Moșneguțu a intrat în posesia marelui premiu în valoarea de 120.000 de euro și a primit titlul de cel mai talentat român, iar Eduard Antal a fost desemnat cel mai original concurent și i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro.

Vineri seară, în marea finală a sezonului #7epic Românii au talent, Valentin Luca, finalist în primul sezon al show-ului, Damian Drăghici și maestrul Gigi Căciuleanu au urcat pe scenă și au prezentat trei momente speciale de flair bartending, muzică și dans contemporan.

Momente surprinzătoare, 11 finaliști și un singur câștigător

Lorelai Moșneguțu este câștigătoarea sezonului #7epic Românii au talent. La preselecții, a convins-o pe Mihaela Rădulescu să apese butonul auriu pentru ea și să o trimită direct în semifinală, când a cucerit publicul cu vocea ei uluitoare, reușind să ajungă în marea finală epică.

Lorelai a prezentat vineri seară un moment complex, extrem de emoționant. A cântat melodia Rise like a phoenix și a pictat în același timp, iar publicul și jurații s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda. Concurenta a umplut sala cu frumusețe, sensibilitate și forță și le-a dat tuturor încă o lecție incredibilă de viață, demonstrând că are un suflet uriaș și un talent pe măsură. La aflarea veștii că a primit titlul de cel mai talentat român, Lorelai a spus cu lacrimi în ochi:

'Mă simt extraordinar, mă bucur nespus de mult că sunt cea mai talentată româncă din 2017. Le mulțumesc din suflet Mihaelei Rădulescu pentru tot sprijinul acordat, mamei Vio, producătorilor acestei minunate emisiuni, doamnei mezzosoprane Adina Sima și doamnei regizor Silvia Ionescu, dar în primul rând vreau să le mulțumesc din suflet tuturor fanilor care m-au votat, să fie binecuvântați și nu o să-i dezamăgesc niciodată.'.

Locul doi a fost ocupat în marea finală de grupul OK World Wide. Vineri seară, cei cinci băieți au inundat scena cu energie, acrobații fascinante și forță și au cucerit publicul și jurații cu spectacolul de zile mari pe care l-au făcut, prezentând un moment complex în care au combinat elementele de balance, parkour și breakdance. Au făcut ca toate elementele și acrobațiile să pară foarte ușoare, au zâmbit în permanență și au transmis foarte multă putere și bucurie.

Fang Shuang s-a clasat pe locul al treilea. Concurentul a interpretat aseară melodia Of, inimioară, fiind acompaniat de o orchestră impresionantă, și a surprins atunci când a început să danseze pe scenă. Vocea lui a răsunat în casele tuturor telespectatorilor, iar publicul și jurații i-au aplaudat îndelung talentul.

Ce părere au jurații despre ultimul sezon „Românii au talent'

După un sezon memorabil și o finală epică, jurații au privit încântați cei mai talentați concurenți și i-au felicitat pentru performanțele lor de pe scena talentului.

'Măcar o dată pe an, de șapte ani încoace, mă bucur că le putem oferi românilor ocazia să voteze și pentru'. Avem câteva subiecte care ne magnetizează și ne fac să ne îndepărtăm unii de alții, dar mă bucur că măcar talentul ăsta ne apropie.', a spus Andi Moisescu.

Mihaela Rădulescu, bucuroasă că în acest sezon a întâlnit foarte mulți concurenți talentați și că a făcut parte dintr-un spectacol formidabil, a spus:

'Le mulțumesc colegilor pentru acest sezon epic! E o echipă fabuloasă care muncește grozav! Le mulțumesc dragilor mei colegi și finaliștilor! Toți sunteți talentați și sunteți acolo unde visați să fiți. Până la urmă, mergem mai departe. Aici nu se termină pentru mulți dintre voi competiția, pentru că aveți ce trebuie, aveți cu ce!'.

Andra, fericită și emoționată, a declarat la final:

'Bravo colegilor mei, bravo vouă și bravo echipei care i-a ajutat pe acești copii talentați să le pună în evidență toate calitățile. Mă bucur tare că avem locuri în față la cel mai bun show. Îi felicit că ați avut curajul să vă lăsați jurizați de noi și de cei de acasă. Îi invităm pe toți să se înscrie la preselecții și să aibă curajul vostru.'.

Florin Călinescu a continuat bucuros:

'Cred că sezoanele sunt egale între ele și asta datorită faptului că oamenii sunt talentați. Poate crește din punct de vedere producție, dar în ceea ce vă privește, sezoanele sunt egale, pentru că vin oameni talentați și atunci talentul în sine nu poate să aibă grade diferite. Este liniștitor că avem un sezon perfect egal cu cel care a fost și cu cel ce va veni.'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare