; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Loredana, tur de spectacole în Las Vegas

29 August 2011

După ce a terminat filmările pentru prima parte a show-ului Vocea României' ce va fi difuzat din luna septembrie la Pro TV, Loredana şi-a luat câteva zile libere şi a plecat împreună cu soţul şi fetiţa ei în Las Vegas.

Destinaţia a fost aleasă de soţul Loredanei, Andrei, iar motivul a fost cât se poate de simplu.

Vegasul este un loc ideal atunci când vrei sa vezi show-uri adevărate. Elenei îi plac foarte mult, aşa că a fost destul de uşor să ne hotărâm unde vom merge', a povestit artista.

Lista de concerte şi spectacole a fost extrem de încărcată, dar Lori a reuşit să bifeze concertul lui Celine Dion, un spectacol a lui David Copperfield, Le Reve' – un show marca Cirque du Soleil şi multe altele.

În Las Vegas se mănâncă bucate alese

Las Vegas-ul a devenit în ultima vreme şi o destinaţie perfectă pentru cei care vor să guste mâncăruri alese, din toate colţurile lumii.

În Vegas s-au deschis foarte multe restaurante ale unor bucătari de renume, aşa că am profitat de această vacanţă şi am făcut şi o expediţie culinară.  Am gustat din bucătăria italiană, franţuzească sau asiatică, dar timpul părea prea scurt pentru oferta gastronomică a oraşului', a mai povestit Loredana.

Odată întoarsă în ţară, artista s-a reapucat imediat de treabă. Pe lângă concerte şi înregistrări, Loredana se pregăteşte şi pentru cea de-a doua etapă a show-ului ‘Vocea României' de la Pro TV.

loredana-las-vegas-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare