; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Loredana, sexy în noul ei videoclip

29 October 2012

Noul single al Loredanei, “Apa”, a fost realizat în colaborare cu rapperul Cabron. Piesa, care are un sound special, cu influenţe  R&B şi pop, va avea în curând şi un videoclip. Filmările au avut loc la Studiourile MediaPro din Buftea, iar regia clipului a fost semnată de Liviu Neagoe.

La fel ca versurile, şi scenariul clipului descrie o poveste de iubire la care Loredana nu poate renunţa. Artista joacă rolul unei gospodine veritabile din anii 50, ce îşi aşteaptă nerăbdătoare iubirii vieţii.

” Ca să merg într-o direcţie mitică, videoclipul vorbeşte despre eterna aşteptare a Penelopei şi despre Ulise care întârzie, dar până la urmă acesta se întoarce la soţia sa. Am încercat să facem ceva comic dar care să aibă, în acelaşi timp, stil şi fluiditate. Cât despre piesă, nu vă pot spune decât că e un cântec pe care l-am scris în urma unui vis. M-am trezit cu refrenul în gând şi a fost doar o chestie de ore ca să-l termin”, a declarat Loredana.

n-noul-clip-loredana-e-gospodina-sexy-a-anilor-50

Picture 1 of 2

Cabron joacă poker

“E o mare onoare pentru mine să cânt cu Loredana. Eu sunt fanul ei de când eram mic, iar acum simt că mi s-a împlinit un vis”, a spus Cabron.

Single-ul “Apa” va fi inclus pe albumul “Dragoste”, album care va fi lansat la începutul lui noiembrie.

Aici puteţi asculta cel mai nou single semnat Loredana feat. Cabron:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare