; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia graur vacanta malta3

FOTO. Livia Graur a avut o vacanță de vis în Malta

18 July 2017

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, a avut o vacanță de vis în Malta. Proaspăt întoarsă la pupitrul știrilor Focus, vedeta Prima TV numește Malta un loc mirific în care, alături de Răzvan – soțul ei – și Renata – fetița ei de 3 ani – au îmbinat distracția și vizitarea unor locuri pline de istorie. Relaxarea a fost la maxim la plajă iar atracțiile insulei au reușit să le facă un concediu la superlativ:

Am descoperit o cultură extrem de interesantă, atât cu influențe arabe cât și europene. Malta este un loc mirific, înțesat de istorie, mister și frumusețe. Am mers pe urmele cavalerilor Ioaniți, am înotat în apa limpede a Mediteranei, am mers pe mica insula Comino, nelocuită- aflată în imediata apropiere și am vizitat și insula Gozo'.

Printre locurile vizitate de cei trei s-au numărat biserica Ta’Pinu – numită și biserica miracolelor și Laguna Albastră, unde s-au filmat celebrele filme „Troia' sau „Contele de Monte Cristo'.

 Vezi galeria foto >

La numai 3 ani, Renata s-a comportat ca un adevărat turist:

Ea s-a simțit minunat, a fost pentru prima oară când a înotat pe sub apă, dar și pentru prima oară când și-a luat rolul de turist în serios – a mers la pas alături de noi pe străzile Valettei, a urcat în cetatea de la Mdina – vechea capitala malteză și a făcut nenumărate poze' a adăugat vedeta Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare