; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia Buble

FOTO: Lidia Buble a câștigat, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”

27 April 2015

Sâmbătă seara, cu doar câteva ediții înainte de marea finală, concurenții show-ului “Te cunosc de undeva!” au fost emoționați și mult mai atenți la fiecare detaliu al transformării lor.

Liviu Vârciu a fost Dan Bittman, solistul vocal al trupei Holograf, Oana Sîrbu s-a transformat în Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, iar Denisa și Raluca Tănase de la Bambi i-au amintit Andreei Bălan de trupa Andre și de piesa Caravanele'.

Daniel Iordăchioae a fost protagonistul celui de-al doilea moment rock al serii, cu o transformare în Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, au fost Mauro, în dublu exemplar, reamintindu-ne tuturor hit-ul „Buona sera, seniorina'.

Alina Eremia a cântat pentru prima dată muzică populară și s-a transformat în Maria Ciobanu, iar Cezar Ouatu l-a imitat, grație ruletei personajelor, pe bunul său prieten, Ionuț Dolănescu.

Lidia Buble

Câștigătoarea ediției a fost Lidia Buble, care s-a transformat în Alannah Myles.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_270315_TCDU7 Ed 11_0320

Tot sâmbătă seara, la Antena 1, Aurelian Temișan, Adrian Enache și Daniel Iordăchioae au cântat din nou împreună, după 16 ani. Cei trei crai, cum au fost numiți, au interpretat câteva dintre cele mai cunoscute referene din repertoriul propriu.

Un alt moment special al serii a fost cel susținut de Cezar Ouatu, care a cântat în oglindă' cu Mihai Georgescu, alias Miță, solistul vocal al trupei Bere Gratis, hit-ul “Vino mai aproape”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_270315_TCDU7 Ed 11_0128

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare