; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Lia Sinchevici de la „SRC” s-a distrat în Londra

20 September 2011

Agenta „Serviciului Român de Comedie' de la Pro TV Lia Sinchevici și-a petrecut vacanța de vară în două locații diferite, dar la fel de fermecătoare: Milano și Londra.

Dacă prima dintre ele este destinația perfectă pentru cumpărături, capitala Marii Britanii s-a dovedit a fi pe placul actriței de la Pro TV pentru superbele locuri care se pot vizita.

„Vara aceasta am ajuns pentru prima oară în Londra, care m-a cucerit din prima zi cu muzeele, clădirile, parcurile sale și, bineînțeles, Tamisa', spune Lia.

Sfatul acesteia pentru toți cei care vor să viziteze capitala britanică este să facă turul orașului cu City Bus-ul: „E cel mai simplu lucru pe care turiștii îl pot face pentru a nu rata nimic. Eu am ales această variantă și am putut vedea astfel toată Londra cu locurile ei superbe: Tamisa, Big Ben, Buckingam Palace, Trafalgar Square, London Eye și multe altele', povestește actrița.

Cea mai amuzantă zi a fost cea petrecută la celebrul Madame Tussauds, muzeul figurilor de ceară, unde Lia a reușit să păcălească un grup de turiști.

„Făceam poze cu replicile din ceară ale vedetelor internaționale, iar la un moment dat am rugat-o pe prietena mea să mă pozeze într-un colț, prefăcându-mă ca sunt și eu din ceară. În momentul acela, pe lângă noi a trecut un grup de asiatici: au fost convinși că sunt și eu o statuie, atât de bine m-am prefăcut încât s-au apropiat mai mult și mi-au făcut poze', își amintește amuzată Lia.

lia-sinchevici-de-la-serviciul-romn-de-comedie-s-a-distrat-n-londra-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare