; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Miss Angola, Leila Lopes, este noua Miss Univers

13 September 2011

Aseară, Leila Lopes a fost aleasă câștigătoarea coroanei de Miss Univers, în urma concursului organizat în Sao Paulo, Brazilia, informează peopleenespanol.com. Au fost infirmate astfel pronosticurile specialiștilor, care spuneau că premiul va fi câștigat de o latino-americană.

Originară din Angola, frumoasa de 23 de ani a declarat, printre lacrimi: „Acum trebuie să lucrez din greu și vor încerca să răman cu picioarele pe pământ'.

Ea le-a întrecut pe celelalte 88 de concurente și a fost încoronată „regina frumuseții' de către Ximena Navarrete, Miss Univers 2010, originară din Mexic.

Miss Angola a fost urmată în clasament de Miss Ucraina, Miss Brazilia, Miss Filipine și Miss China.

Noua Miss Univers a declarat că „sunt foarte mulțumită cu modul în care Dumnezeu m-a creat. Cred că am o frumusețe interioară, am un bagaj de valori și sunt educată'.

Miss Angola va semna astfel un contract de un an cu organizaţia Miss Universe – care îi aparţine din 1996 magnatului american Donald Trump – pentru a difuza în lume un mesaj care se centrează pe menţinerea păcii şi pe lupta contra maladiei SIDA, informează Mediafax.

România a fost reprezentată la cea de-a 60-a ediţie a concursului Miss World de Larisa Popa, din Slatina.

Iată două dintre ținutele purtate de noua Miss Univers:

leila-lopes-miss-univers-2

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare