; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Lavinia Petrea și Paul Angelescu au căutat nisip roșu în Santorini

11 August 2011

Corespondenţii Ştirilor Pro Tv, Lavinia Petrea şi Paul Angelescu au cutreierat insula Santorini în vacanța pe care și-au oferit-o în acest an.

„Unde întorceam capul eram surprinsă şi uimită de frumuseţea locului', a povestit încântată Lavinia.

„Acolo totul este construit în trepte, chiar pe peretele vulcanului, ceea ce face ca majoritatea căsuţelor alb-albastre şi a hotelurilor cochete să aibă vedere la mare şi mai ales la senzaţionalul apus de soare. De altfel, privitul apusului de soare s-a transformat acolo într-un fel de ritual… spectacol.

Turiştii se strâng într-un loc renumit, plaja Amoudi, cel mai sudic punct al insulei, şi aşteaptă apusul care se termină în ropote de aplauze', a mai mărturisit corespondenta Ştirilor Pro Tv.

Deşi a fost foarte entuziasmată să vadă că turiştii se plimbă foarte mult pe măgari, fiind singurii care pot urca pe străduţele înguste şi cu foarte multe trepte, Lavinia a recunoscut că s-a temut să încerce ineditul mijloc de transport.

În schimb, ea şi iubitul ei, corespondentul Paul Angelescu, au închiriat un ATV „la bordul' căruia au cutreierat toată insula în căutarea plajelor cu nisip negru sau roşu.

lavinia-petrea-i-paul-angelescu-3

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare