; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e superstiţios înaintea meciului Ekranas – Steaua

23 August 2012

Ediţie plină de peripeţii joia aceasta, de la 21:45, la „Prodanca şi Reghe: Aventura americană'. După o vacanţă de vis în cele mai spectaculoase oraşe şi locaţii din Statele Unite, Anamaria şi Laurenţiu au revenit în România, cu forţe proaspete, pregătiţi pentru noi provocări. Viaţa va fi însă la fel de palpitantă şi pe meleaguri româneşti.

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească îndeaproape venirea Aneimaria Prodan la Cluj, iar Laurenţiu îi va fi alături pentru o scurtă perioadă. Chiar înainte de a pleca în cantonament, Laurenţiu nu va uita să ia de pe mâna Anei brăţara lui norocoasă, pe care soţia lui i-o furase' înainte.

Joia aceasta, Laurenţiu va avea ocazia să dea din nou curs tuturor superstiţiilor înaintea meciului Ekranas – Steaua, transmis de Antena 1, de la ora 19:45. Uite ce spune Anamaria despre superstiţiile lui Laurenţiu!

Eu sunt înnebunită. Eu port brăţări multe şi fiecare înseamnă câte ceva. Aia pe care a avut-o el la mână, de-am furat-o eu, a purtat-o la toate meciurile norocoase, toate meciurile pe care le-a câştigat la Chiajna. A uitat-o acasă şi mi-am pus-o repede la mână să fiu şmecheră…dar mi-a luat-o. El are superstiţii, ca orice fotbalist, o grămadă…cu hainele, trebuie să fie aceleaşi la fiecare meci, numai în ele se îmbracă, multe…'

bratara-1_0

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare