; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura zapata

FOTO. Laura Zapata, răsfățată în România. Ce mănâncă actrița de telenovele ca să arate așa de bine

11 July 2019

Laura Zapata este răsfățată în România mai ceva ca la ea acasă, în Mexic. Actrița se află în România pentru a doua oară și este tratată la înălțime de către oamenii din țara noastră. 

 

Ieșită serile trecute la cină, regina telenovelelor din anii 90 a avut parte de un tratament de 5 stele la o celebră tavernă cu specific sârbesc, din București. Ca să aleagă ce este mai bun, Laura Zapata a solicitat să vorbească cu bucătarul șef pentru a primi recomandările acestuia. Chef Nenad Mirkovic a chestionat-o în privința preferințelor culinare și a recomandat Biftek Tartar, preparat din carne crudă de vită, urmat de calcanul la cuptor în sos de vin cu legume. Recomandările au fost acceptate cu o mică mențiune. Înainte de orice, Laura Zapata a solicitat un platou cu sprot prăjit.

„Am văzut în meniu că aveți și peștele mic. Doresc un platou chiar acum! Am mâncat în urmă cu doi ani, tot în România, iar de atunci mi-a rămas gândul la el. Nu am mai găsit nicăieri pește mic preparat în acest fel', a spus Laura Zapata. 

Actrița a explicat că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Ea preferă fructele de mare, peștele și legumele, preparatele gătite cât mai natural și de doi ani a exclus total zahărul din alimentația sa. Laura a avut parte de un spectacol adevărat.

La desert, au fost servite clătitele în chateau de vin, specialitatea casei. Actrița cunoscută printre altele pentru rolul negativ din telenovela „Esmeralda', va rămâne pentru încă o săptămână în țara noastră.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare