; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Laura Cosoi şi-a dus familia în vacanţă la Paris

26 September 2011

Laura Cosoi a dăruit' Parisul tatălui şi fratelui său. Împreună cu sora sa, Alina, vedeta Pro TV le-a dăruit tatălui său, la aniversarea celor 61 de ani, şi fratelui său, la împlinirea celor şapte ani, o vacanţă de şase zile la Paris.

Ideea mi-a venit acum câteva luni când am fost la Paris împreună cu Andrei la Disneyland. Deşi mi-a plăcut foarte mult, mi-am dat seama că nu mai există mirajul copilăriei şi astfel m-am gândit că cea mai bună trecere de la copilărie la prima zi de şcoală pentru fratele meu Andrei ar fi câteva zile la Disney', povesteşte Laura.

Astfel că Laura şi-a luat tatăl, sora şi frăţiorul cel mic şi au plecat la Paris. Fratele Laurei a avut parte de primul zbor cu avionul şi a fost copleşit de aventura Disney, însa şi fetele şi tatăl lor au fost cuceriţi de străduţele pariziene pline de farmec, de Arcul de Triumf, de Trocadero, Turnul Eiffel cu a sa panorama, Sacre Coeur, Montmartre, Louvre sau de Notre Dame.

Chiar dacă Parisul şi-a dezvăluit laturile sale fermecătoare şi a devenit odată cu această excursie capitală europeană preferată a familiei Cosoi, cei patru au avut parte şi de o aventură mai puţin plăcută în metrou unde au fost cât pe ce să fie atacaţi şi jefuiţi. Deşi s-au speriat teribil, au scăpat din altercaţie fără lipsuri în buzunare şi fără incidente şi s-au putut bucura mai departe de farmecul Parisului.

Laura a făcut şi în Paris furori cu frumuseţea sa şi cu abilităţile de dansatoare, însă Smiley poate fi liniştit că totul s-a petrecut sub privirile şi cu consimţământul tatălui său.

Într-o seară, în timp ce ne aflam la Trocadero şi admiram o trupă de cântăreţi din Ecuador, unul dintre ei s-a îndreptat spre tatăl meu şi l-a întrebat dacă mă poate invita la dans. Astfel că am dansat vreo trei melodii în total şi pot spune că am fost atracţia serii. Toate bliţurile erau îndreptate spre noi. A fost super-amuzant momentul!', povesteşte Laura.

După şase zile de vis, Laura a decretat Parisul ca fiind capitala europeană aflată pe primul loc în preferinţele ei, astfel că de abia aşteaptă o nouă ocazie pentru a-şi scoate familia în urmatoarea aventură.

laura-cosoi-vacanta-la-paris-1

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare