; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Laura Cosoi, fericită în braţele noului iubit

11 February 2013

Frumoasa blondă a postat pe blogul personal mai multe poze din vacanţa pe care a petrecut-o în Seychelles alături de iubitul ei, Cosmin, şi de un alt cuplu frumos: Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

Dacă anul trecut şi-a anunţat despărţirea de Smiley, după cinci ani de relaţie, acum Laura nu s-a sfiit să arate cât de fericită e alături de noul ei iubit, un om de afaceri cu care se iubeşte de câteva luni.

Sunt un om extrem de norocos. Nu ştiu cum se întâmplă, însă viaţa mă duce pe cele mai frumoase căi şi asta mă face tare fericită', a zis ea pe blog.

Laura a povestit şi cum s-a distrat alături de Radu şi Adela pe Insula Praslin din arhipelagul Seychelles: Am închiriat o maşină şi o căsuţă pe plajă unde ne-am simţit ca acasă. Începeam ziua cu un platou de fructe şi o continuam cu băi lungi in ocean, iar seara făceam grătar de peşte în curtea casei'.

Chiar dacă, după ora 20.00, nu mai era activitate pe insulă, ne găseam de fiecare dată ceva interesant de facut, iar plăcerea noastră era descoperirea plajelor sălbatice. Aventură, nu glumă! N-am ratat nici rezervaţia naturală Vallee de Mai unde ne-am fotografiat cu celebrele coco de mer', simbolul insulelor Seychelles. Pe scurt, ne-am simţit excelent, iar zilele petrecute alături de Adela şi Radu s-au scurs imediat, că de, tot ce este frumos se termină repede, nu?', a povestit vedeta.

dsc0108

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare