; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Las Fierbinți” revine, de azi, în forță!

27 September 2012

În această seară, „Las Fierbinți' revine la Pro TV cu un nou sezon și o porție dublă de voie bună: de la ora 20.30 puteți urmări primele două episoade din seria a doua. Pe scurt, în timp ce tot satul petrece la nunta primarului, Giani se întoarce acasă cu o asiatică „focoasă', care se ține scai de el din motive pur financiare. Bobiță (Mihai Bobonete) și Dorel (Mihai Rait) o vor numi „Ciulnita' și o vor pune să le facă masaj thailandez sătenilor.

Pentru Alina Chivulescu, care va deveni soția primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), filmările alături de echipa „Las Fierbinți' au fost amuzante. Ea a avut de filmat o secvență în care personajul său se afla într-un copac.

„A fost foarte amuzant totul. Oricum, se pare că acel arbore este cu antecedente, pentru că cel mai mult a stat în el Mărgineanu, la sezonul trecut', a povestit Alina Chivulescu.

„Sigur că, la un moment dat, tot filmând mai multe duble, mă gândeam dacă mă ține craca respectivă, însă toți m-au asigurat că n-am de ce să-mi fac griji', a mai adăugat actrița.

Mireasa cade din copac!

La un moment dat, Manuela, personajul jucat de Alina Chivulescu, va cădea din copac, însă Alina a recunoscut că nu a avut de suferit, pentru că „o păpușă a fost îmbrăcată în rochia mea, după care a urmat un montaj tehnic special'.

Cât privește momentele hazlii, „sunt atât de multe, încât mi-e greu să mi le amintesc pe toate. În orice caz, la filmările episodului cu nunta, țin minte că am „bătut' pe toți. Personajul meu este o femeie foarte aprinsă, supărată foc că a fost răpită la propria nuntă', a spus Alina.

c1k3161

Picture 1 of 12

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare