; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bobonete de la “SRC”

“Las Fierbinţi”, noul serial românesc de la Pro TV

30 January 2012


Las Fierbinţi' este un serial de comedie ce va debuta în curând la Pro TV. El va aduce telespectatorilor o poveste originală, cu un subiect specific românesc, cu dialoguri spumoase şi o coloană sonoră inedită.

Serialul de comedie Las Fierbinţi' vine cu poveşti rurale amuzante şi autentice. Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară după reguli ancestrale, lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

Serialul a fost realizat după un scenariu scris de Mimi Brănescu. Las Fierbinţi' dezvăluie un univers plin de contradicţii comice şi savoare locală, cu evenimente amuzante în care se împletesc vieţile localnicilor, de la poliţistul satului, primarul, până la patronul de birt şi şmecherul satului.

Din distribuţia serialului regizat de Dragoş Buliga şi Constantin Popescu fac parte actori foarte cunoscuţi din alte filme sau producţii de televiziune, precum Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Adrian Vancica, Leonid Doni sau Mihai Bobonete, care poate fi urmărit şi în Serviciul Român de Comedie'.

cc1k4209

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare