; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga

FOTO. Lady Gaga iubește din nou. Cine este noul partener al artistei

04 February 2020

Am putea spune că misterul privind cine este iubitul lui Lady Gaga a fost elucidat deoarece ea s-a afișat alături de el în cadrul unui concert pe care l-a susținut recent.

Noul partener al artistei se numește Michael Polansky. Acesta a absolvit Universitatea Harvard și conduce Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului. Mai multe surse au declarat faptul că ei vorbesc de mai mult timp. În plus, cei doi au fost surprinși pentru prima dată în noaptea de Revelion în Las Vegas, la MGM Park Theather. Momentul a fost cu atât mai surprinzător pentru fanii artistei deoarece ei se sărutau.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga', a declarat o sursă pentru Page Six.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, youre the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Din anul 2008, iubitul lui Lady Gaga lucrează cu antreprenorul Sean Parker pentru a construi un portofoliu mai mare de companii private de tehnologie, științele vieții și tehnologie avansată. În 2013, a fost co-fondator a unei organizații de politici publice bipartizană, Economic Innovation Group (EIG). De asemenea, mai este și co-fondator al Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului, o colaborare între cei mai importanți imunologi și centre de tratare a cancerului din țară.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare