; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: La Distractis Show se fac alegeri și se cântă

09 June 2012

Cum se obţine Carnetul de Producător Agricol, cum primesc Leo Iorga şi Pacifica interpretarea de către „muzicienii' Dristor a melodiilor trupei, un interviu „Garantat 0%' la Liceul de muzică din Paşcani, dar şi discuţia cu pensionarul atoateştiutor Hârleţ se regăsesc în ediţia de sâmbătă, 9 iunie, a emisiunii Distractis Show de la TVR 1. Sâmbătă, Distractis Show va putea fi urmărit de la ora 22.00, pentru că pe spaţiul tradiţional al emisiunii se transmite în direct meciul Olanda-Danemarca din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Cu o noapte înaintea alegerilor, primarul din Buneşti se pregăteşte de fraudă. Sondajele dau egalitate perfectă, deci alegerile se vor decide cu un vot hotărâtor. Problema este al cui este acel vot. Este angajat un mentalist, care să ghicească persoana şi s-o influenţeze să voteze cu primarul.

La „De ce râd chitarele', în studioul familiei Dristor sunt invitaţi Leo Iorga şi Pacifica. „Muzicienii' Dristor, aici îl includem şi pe marele sunetist Mufă, vor realiza un cover după piesele de succes ale invitaţilor, spre totala lor stupefacţie.

Primăria din satul Pârliţi analizează cererile de eliberare a carnetelor de producător agricol. Practic, se organizează un examen de ţăran. Ţăranul real nu primeşte carnetul, pentru că nu îndeplineşte un criteriu stupid, în timp ce piţipoanca şi ţiganul şmenar, primul producător de kiwi din România, dau şpagă şi obţin documentul.

Interviul emisiunii „Garantat 0%' se ţine la Liceul de Muzică din Paşcani. La acest liceu, un vecin a aruncat cu pietre în fereastra clasei unde elevii repetau la instrumente. Omul are dramele lui personale, este iritat de repertoriul elevilor şi de prestaţia lor artistică. Profesorul îşi apără cauza, invocând programa şcolară, lucruri legate de cultura muzicală, etc.

Iar la rubrica „Părerea mea', pensionarul atoateştiutor Hârleţ va face portretul primarului pe care şi-l doreşte. Fiind un tip credul, care înghite toate gogoşile turnate de candidaţi, va trece în revistă toate aberaţiile din campanie: decizia ca maidanezii să nu se mai împerecheze, metrouri prin toate satele, transport gratuit, SMURD pentru câini, dar mai ales „ceva' mult şi gratuit pentru pensionari. De fapt, orice este gratuit.

leo-iorga-si-muzicienii-dristor_dsc6019

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare