; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Kristen Stewart, sexy-retro pe coperta revistei GQ

04 October 2011

Starul din „Twilight' a pozat într-un costum de baie retro, care duce cu gândul la vechiul Hollywood. La costumul de baie se adaugă un ruj roșu aprins și părul ud, ca și cum actrița de 21 de ani ar fi ieșit doar cu câteva minute în urmă din apă.

Kristen, care joacă rolul lui Bella Swan în seria cu vampiri „Twilight', stă culcată pe un șezlong, la ideea fotografului Norman Jean Roy, care s-a ocupat de ședința foto, scrie Daily Mail.

Pictorialul se vrea a fi o transformare radicală a imaginii cu care ne-a obișnuit Kristen, aceea de tip masculin, mai mult decât casual.

„Am arătat ca un băiat o perioadă lungă de timp. Acum mă simt ca o femeie', a declarat Kristen în timpul interviului acordat revistei GQ.

Ea a recunoscut că nu a fost atrasă la început de ultimul ei rol din „Snow White', dar că l-a acceptat imediat ce a realizat că va fi o viziune cu totul nouă a clasicei povești cu „Albă ca zăpada'.

„Nu lasă ca inima să-i întunece mintea', a povestit Kristen Stewart pentru publicația Entertainment Weekly, la începutul verii.

kristen-stewart-revista-gq-coperta

Picture 1 of 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare