; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Episode 5 "Kill The Boy"

FOTO. Kit Harrington a renunțat la imaginea din „Game of Thrones”. Actorul s-a tuns și și-a lăsat mustață

29 January 2019

Kit Harrington a renunțat la imaginea care l-a consacrat din serialul Game of Thrones, după ce timp de ani de zile nu a avut voie să facă nicio schimbare de look. 

După încheierea filmărilor, actorul a decis să se tundă după bunul plac. Mai mult, pentru ca schimbarea să fie completă, și-a lăsat și mustață, ceea ce a condus la dezamăgirea fanilor.

Timp de mai mulți ani, cât a jucat în Game of Thrones, producătorii serialului i-au interzis lui Harrington să își facă vreo schimbare de look, și asta doar pentru a nu pierde fanii serialului care erau îndrăgostiți de imaginea sa. Acum, Kit, care l-a interpretat pe Jon Snow, s-a tuns mult mai scurt. 

 

Kit Harrington at a photo call for How to Train Your Dragon: The Hidden World, at Collins’ Music Hall, Islington Green, London. January 22, 2019

Dar fanele actorului nu s-au arătat deloc încântate de schimbările acestuia, susținând că îi stătea mult mai bine înainte. 

Kit Harrington încearcă să scape de imaginea din Game of Thrones 

Harrington a declarat că serialul a fost momentul de cotitură al carierei sale, însă se bucură că s-au încheiat filmările pentru că pe umerii săi apăsa o mare presiune din partea fanilor. El a mai spus că acum se poate tunde și își poate schimba lookul fără să ceară voie cuiva.

De curând, Sophie Turner a povestit că Kit făcuse o obsesie privind părul său. Dacă acesta nu era perfect nu filma. Potrivit acesteia, Harrington ajunsese să fie mai obsedat de look-ul său decât orice femeie din serial. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare