; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kitharington d971850ad927f995432b3ad508da9b75 900x600

FOTO. Kit Harington a ieșit din centrul de reabilitare. Actorul a ajuns acasă

20 June 2019

 Kit Harington, actorul care a  interpretat rolul lui Jon Snow în serialul „Game of Thrones' a fost internat într-un centru de reabilitare timp de o lună, din cauza stresului și al alcoolului, acesta fiind foarte afectat de finalul serialului care i-a adus faima. 

Acestea s-au întâmplat la scurt timp după difuzarea ultimului episod al serialului, însă, la începutul acestei săptămâni actorul a fost surprins în Londra. 

Un reprezentant al actorului a confirmat pentru publicația People, pe 28 mai, că acesta a decis să se interneze:

„ Kit a decis să folosească pauza din programul lui drept o oportunitate de a petrece timp la un centru wellness pentru a lucra asupra unor probleme personale.’

Sursa foto: people.com

Potrivit aceleiași publicații, reprezentanții lui Kit nu au dorit să precizeze când a plecat actorul din centrul de reabilitare din Connecticut, SUA.

Kit Harington s-a internat la centrul Connecticut health retreat Privé-Swiss pentru aproape o lună, ajungând înainte cu câteva săptămâni de difuzarea episodului final. Se pare că acesta a mers la terapie, a practicat meditația, învățând noi tehnici prin care se poate lupta cu emoțiile negative și stresul.

 

Actorul a vorbit și în trecut despre dificultățile pe care le-a avut după ce a devenit un star internațional, recunoscând și el că a căutat ajutor specializat. El a declarat recent pentru Variety că cel mai „întunecat’ punct a fost pentru el faptul că a devenit un personaj atât de important după ce Jon a murit și apoi a înviat în serial. Kit a avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul său statut.

 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare