; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kirstie Alley are din nou probleme cu silueta

11 July 2012

Kirstie Alley a redevenit o gurmandă, și asta din cauza stresului, spun surse citate de publicația National Enquirer. Actrița de 61 de ani câștigase, anul trecut, lupta cu kilogramele în plus. Ea reușise să dea jos aproximativ 45 de kilograme și chiar își lansase un program propriu de slăbit.

Starul din „Cheers' și „Uite cine vorbește' se apropie din nou de 100 de kilograme. Pe lângă problemele de ordin estetic pe care le înfruntă din nou, Alley a descoperit că are și probleme cu sănătatea, iar faptul că se îngrașă pe zi ce trece nu o ajută deloc. Kirstie Alley are probleme cu inima, cu oasele, dar suferă și de diabet incipient, spun surse citate de elebs.gather.com.

În prezent, Kirstie Alley este foarte stresată cu lansarea unei cărți autobiografice. Pentru a termina de scris, actrița a făcut naveta între casele ei din Florida și Kansas și a trăit într-un ritm alert, care a stresat-o peste măsură, spun surse citate de publicația mai sus amintită.

„Greutatea ei pare să fluctueze în funcție de stările ei emoționale. În timpul ultimei ei apariții publice, ea a demonstrat că a reînceput să își începe amarul în mâncare. Încearcă să își ascundă silueta sub rochii largi, dar nu păcălește pe nimeni', a completat sursa.

Apropiații vedetei susțin chiar că Alley nu declară niciodată adevărata ei greutate, ba chiar ar fi ajuns (deși nu a recunoscut niciodată acest lucru) să cântărească 130 de kilograme.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare