; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim kardashian

FOTO. Kim Kardashian a publicat prima fotografie cu mezinul familiei. Cum arată bebelușul

12 June 2019

Kim Kardashian le-a făcut cunoștință fanilor cu cel mai nou membru al familiei ei, bebelușul Psalm West. Acesta a venit pe lume la începutul lunii mai.  

Kim Kardashian a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu cel de-al patrulea copil pe care îl are cu soțul ei, Kanye West.

Îmbrăcat într-o ținută complet albă, micuțul a fost surprins dormind cu mânuțele sub cap. La nici o zi de la publicare, postarea a trecut de 5 milioane de aprecieri. 

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți a patra oară după ce o mamă purtătoare l-a adus pe lume pe micuțul Psalm în data de 9 mai. Și cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut tot în acest mod, în ianuarie 2018. Vedeta a explicat că a apelat la această variantă după ce medicul i-a spus că o nouă sarcină ar putea afecta atât sănătatea ei, cât și pe cea a copilului. 

„Să ai o mamă purtătoare este ceva complet diferit, dar cine spune că este cea mai ușoară variantă de a avea un copil, se înșală. Lumea crede că este mai bine așa pentru că nu ai parte de schimbări fizice, dureri sau complicații la naștere, dar pentru mine a fost foarte greu să nu port eu sarcina, mai ales după ce i-am avut pe North și Saint a mărturisit Kim Kardashian într-o postare pe blogul ei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare